Δείτε όλα τα νέα

Χριστουγεννιάτικη συναυλία Φιλαρμονικής Δήμου Χανίων

filarmoniki 01  filarmoniki 04 

 

Νότες και μελωδίες πλημύρισαν το ΚΑΜ το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013 στη συναυλία που διοργάνωσε η ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ με τη Φιλαρμονική του Δήμου Χανίων.

Η Φιλαρμονική δίνοντας τον καλύτερό της εαυτό, μας μάγεψε και μας ταξίδεψε με τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες, αποσπώντας δίκαια το από καρδιάς χειροκρότημα του κοινού.

filarmoniki 02Στο χαιρετισμό της η Πρόεδρος της ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ κα Νάνσυ Αγγελάκη ανέφερε :

«Ο Δεκέμβρης σιγά- σιγά μας αφήνει. Μαζί του παίρνει μια χρονιά γεμάτη χαρές και λύπες, πίκρες και εμπόδια, αλληλεγγύη και προσφορά. Όλοι περιμένουμε τον ερχομό του 2014 και εκεί εναποθέτουμε αρκετές από τις ελπίδες μας για κάτι καλύτερο. Κάτι που ίσως να μη χρειαστεί…αφού αποδείξαμε πως όταν κινούμαστε όλοι μαζί και προτάσσουμε τη συνεργασία, τα καταφέρνουμε!

Πλησιάζουμε λοιπόν στο τέλος του έτους και δε μπορώ να φανταστώ άλλον πέραν της φιλαρμονικής μας να κλείνει την αυλαία σε αυτό τον ιστορικό χώρο –το Κ.Α.Μ.- που αποτελεί μια ζεστή φωλιά πολιτισμού.

Σήμερα λοιπόν θα ταξιδέψουμε στα πιο μακρινά Χριστούγεννα, στα πιο μαγικά, στα πιο ονειρεμένα…

Θα δοξάσουμε το Θεό, θα δούμε το μικρό τυμπανιστή να χτυπά ρυθμικά το τύμπανο του και θα πάρουμε ένα τρίγωνο στο χέρι για να αποχαιρετίσουμε τον παλιό χρόνο καλωσορίζοντας τον καινούριο.

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου το μήνυμα της  αγάπης να γίνει ο οδηγός μας και η μελωδία το μονοπάτι για την ευτυχία μας!»

Τη μουσική επιμέλεια – Ενοργάνωση και Διεύθυνση της μπάντας είχε ο Αρχιμουσικός της Φιλαρμονικής του Δήμου Χανίων Παύλος Μπαϊλάκης.

Έπαιξαν οι μουσικοί (με αλφαβητική σειρά) :

Λαρεντζάκη Χαρά, SaxAlto 1
Ζαχαριουδάκη Ιωάννα, SaxAlto 2
Πέδη Ευγενία, SaxTenoro 1
Φραντζεσκάκης Εμμανουήλ, SaxTenoro 2
Βλοντάκης Νεκτάριος, Baritono1
Σούλιαρης Ευάγγελος, Baritono2
Καραμπατσάκης Αλέκος, Tuba
Μάντακας Σταμάτης, Drums