Δείτε όλα τα νέα

Γεύματα αγάπης από την ΚΕΠΠΕΔΗΧ - ΚΑΜ

BSS GEVMA 35

Η ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ του Δήμου Χανίων κατά την περίοδο των χριστουγέννων πραγματοποίησε 4 γεύματα αγάπης για τους ωφελούμενους των προγραμμάτων ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ και ΚΗΦΗ.

Ο Δήμαρχος Χανίων κ. Μανώλης Σκουλάκης δήλωσε :

BSS GEVMA 20"Η σκέψη μας ιδιαίτερα κατά την περίοδο των εορτών επικεντρώνεται στους ηλικιωμένους, καθώς και στους ανθρώπους, που βρίσκονται σε δυσχερή θέση, για τους οποίους επιθυμούμε να εξασφαλίσουμε θαλπωρή και ζεστασιά, προσφέροντας τους μεταξύ άλλων γεύματα αγάπης.
Ως Δήμαρχος Χανίων εκφράζω την ικανοποίηση μου για τη λειτουργία του Προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι”, μέσω του οποίου εξυπηρετούνται εκατοντάδες συμπολίτες μας και δεσμεύομαι ότι και το νέο έτος στις προτεραιότητες μας θα βρίσκεται ο άνθρωπος και οι ανάγκες του.
Η μέριμνα για τη διατήρηση κι ενίσχυση των υφιστάμενων κοινωνικών δομών και τη δημιουργία νέων βιώσιμων χαρακτηρίζει κάθε ενέργεια της Δημοτικής Αρχής και των υπηρεσιών του Δήμου μας, καθώς θεωρούμε την πρόνοια, την υγεία και την κοινωνική προστασία δημόσια αγαθά, που οφείλουμε να προσφέρουμε στους πολίτες.

Ειδικά στην παρούσα δύσκολη οικονομική συγκυρία αποτελεί μέλημά όλων μας η στήριξη, η ανακούφιση και κυρίως η ενίσχυση των ασθενέστερων οικονομικά, ευάλωτων, ηλικιωμένων ατόμων".


Η Πρόεδρος της ΚΕΠΠΕΔΗΧ - ΚΑΜ κα Νάνσυ Αγγελάκη δήλωσε :

BSS GEVMA 17"Είναι σημαντικό το γεγονός ότι οι άνθρωποι που μας μεγάλωσαν, που μας συμβούλευσαν και στάθηκαν επάξια στο πλευρό μας, δε χάνουν το χαμόγελό τους, δε χάνουν το κέφι, δεν το βάζουν κάτω. Προς αυτή την κατεύθυνση δουλεύουμε, αυτός είναι ο στόχος μας, αυτό οφείλουμε όλοι να προσπαθούμε να επιτύχουμε. Ο καθένας από τη δική του πλευρά, από το δικό του μετερίζι και μέσα από τη συνεργασία, σε καθημερινή βάση οφείλει να θέτει σε προτεραιότητα τους ανθρώπους που περιμένουν από εμάς έναν λόγο, ένα άγγιγμα φροντίδας, τη συντροφιά μας…
Η παρουσία σας σήμερα, στο γεύμα αγάπης είναι συγκινητική, καθώς για ακόμη μια φορά βρισκόμαστε όλοι μαζί σε ένα γιορτινό τραπέζι…σε μια μεγάλη και ζεστή αγκαλιά που το μόνο συστατικό που χρειάζεται είναι το χαμόγελό μας.
Στον καθένα από εσάς βλέπω τον πατέρα και τη μητέρα μου. Τους ανθρώπους που μόχθησαν για ‘μένα…τους ανθρώπους που έβαλαν εμένα -το παιδί τους- πάνω από τον εαυτό τους και με στήριξαν σε κάθε στιγμή της ζωής μου…
Μέσα από την καρδιά μου σας ευχαριστώ, κυρίως διότι στα πρόσωπά σας βλέπω την ελπίδα να γίνεται πράξη…το δάκρυ χαμόγελο…και τη λύπη όρεξη για ζωή… "

 

BSS gevma 01 45  BSS gevma 01 44   BSS GEVMA 3
 BSS GEVMA 7  BSS GEVMA 35  BSS GEVMA 41