Δείτε όλα τα νέα

Εβδομάδα του παιδιού

08 01

Με φωνές παιδικές, χαμόγελα, τραγούδια και από καρδιάς χειροκροτήματα πλημμύρισε ο Δημοτικός Κινηματογράφος ΚΗΠΟΣ κατά τη διάρκεια της εβδομάδας του παιδιού που διοργάνωσε η ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ του Δήμου Χανίων από τις 23 έως τις 27 Ιουνίου 2014.
Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με παραστάσεις των παιδικών σταθμών της ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ, όπου η Πρόεδρος της κ. Νάνσυ Αγγελάκη, αναφέρθηκε στην προσπάθεια που έγινε για αναβάθμιση των παιδικών σταθμών και αφορούσε τη βελτίωση των κτιρίων εσωτερικά και εξωτερικά, την αναβάθμιση και τον εμπλουτισμό του εξοπλισμού, τον εμπλουτισμό του εκπαιδευτικού προγράμματος και του εποπτικού υλικού, την αύξηση των παρεχομένων υπηρεσιών, την αύξηση της δυναμικότητας, τη δημιουργία νέων τμημάτων, τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας κ.α., ενώ εξήρε το έργο και την προσπάθεια του προσωπικού των σταθμών που με στοργή και αγάπη αγκαλιάζουν και φροντίζουν τα παιδιά μας.

 02 03 04 05


Οι λιλιπούτειοι πρωταγωνιστές των παιδικών μας σταθμών μας παρουσίασαν τα έργα :
Λιλιπούπολη : Ψαροσουπίτσα
Παραμυθούπολη : Ψαροσουπίτσα 2
Ουράνιο Τόξο : Οι 4 εποχές
Ονειροχώρα : Στων σκουπιδιών τη γειτονιά ένα καιρό και μια φορά

MPLAZAKIS  1Η εβδομάδα του παιδιού στο Δημοτικό Κινηματογράφο ΚΗΠΟΣ ολοκληρώθηκε με παράσταση θεάτρου σκιών από το Νίκο Μπλαζάκη, που παρουσίασε το έργο «Ο Κωνσταντής και η Λιογέννητη», εμπνευσμένο από το ακριτικό τραγούδι.

Να σημειώσουμε ότι όλες οι παραστάσεις είχαν ελεύθερη είσοδο.