Δείτε όλα τα νέα

Συναυλία έναρξης θερινών εκδηλώσεων

TAFROS START 02

Με συναυλία του Μάνου Μαλαξιανάκη και του συγκροτήματός του, που διοργάνωσε ο Δήμος Χανίων και η ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ την Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014, , ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου.

TAFROS START 01Την εκδήλωση χαιρέτισε η κ. Νάνσυ Αγγελάκη, Αντιδήμαρχος Χανίων και Πρόεδρος της ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ, η οποία αναφέρθηκε στις παραστάσεις και συναυλίες που πρόκειται να πραγματοποιηθούν φέτος όπου μεγάλα ονόματα και καταξιωμένοι καλλιτέχνες πρόκειται να παρουσιάσουν τη δουλειά τους στο κοινό των Χανίων, ενώ αναφερόμενη στο χώρο του θεάτρου επεσήμανε ότι το Θέατρο Ανατολικής Τάφρου μετά τις παρεμβάσεις που έγιναν, είναι ένα θέατρο φιλικό προς το περιβάλλον, άψογα ενταγμένο στον αρχαιολογικό χώρο, λειτουργικό, που μπορεί να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση. Είναι ένας χώρος που ολοένα τον προτιμούν και περισσότερα καλλιτεχνικά σχήματα για να παρουσιάσουν τη δουλειά τους, ενώ προσελκύει το ενδιαφέρον του κοινού.  

Ο Μάνος Μαλαξιανάκης και οι συνεργάτες του  Χρήστος Πατεράκης (κιθάρα), Λεωνίδας Βιγλάκης (τύμπανα) και Γιάννης Μάκρογλου (μπάσο), με την άψογη τεχνική κάλυψη της Chania Sound, ερμήνευσαν με μοναδικό τρόπο τραγούδια του ελληνικού πενταγράμμου.

Η ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ οφείλει να ευχαριστήσει θερμά τη ChaniaSoundγια τη χορηγία της στην άψογη τεχνική κάλυψη της εκδήλωσης.