Δείτε όλα τα νέα

ΓΕΥΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ ΤΗΣ ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ

Σε ζεστή ατμόσφαιρα, με εκλεκτά και πλούσια εδέσματα, μουσική και πολλές ευχές πραγματοποιήθηκαν και  εφέτος τα καθιερωμένα γεύματα αγάπης  τα οποία η ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ με ιδιαίτερη φροντίδα προσφέρει στους ωφελουμένους των προγραμμάτων της, «Βοήθεια στο Σπίτι»  και Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ). 
Την Τρίτη 13 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε στο ενοριακό κέντρο της Ζωοδόχου Πηγής στις Μουρνιές  γεύμα με την συμμετοχή των ωφελουμένων από τις περιοχές Νέας Κυδωνίας, Ελευθερίου Βενιζέλου και Θερίσου. Αντίστοιχα, την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε στο ενοριακό κέντρο του Αγίου Χριστοφόρου (Σούδα) το γεύμα των ωφελουμένων του ΚΗΦΗ καθώς και των περιοχών  Χανίων και  Ακρωτηρίου. Συνολικά και στις δύο εκδηλώσεις συμμετείχαν περί τους 450 ωφελούμενους.
Οι εφημέριοι των ενοριών ευλόγησαν και έκοψαν τις βασιλόπιττες . Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους η Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ Αμαλία Κωτσάκη και  Νίκος Παινεσάκης αντίστοιχα. Εκ μέρους του Δήμου Χανίων παρευρέθησαν ο  αντιδήμαρχος Νεκτάριος Αλεξανδράκης ως αντικαταστάτης του Δημάρχου Tάσου Βάμβουκα, ο οποίος δεν μπόρεσε να παρευρεθεί λόγω προσωπικού προβλήματος, οι  αντιδήμαρχοι Μανώλης Κεμεσίδης και Μιχάλης Κοτζαμιχάλης   στις Μουρνιές και Σούδα αντίστοιχα όπως και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιάννης Περάκης στη Σούδα. 
Η άρτια διοργάνωση, η απλοχεριά, η ποιότητα των εδεσμάτων,   το κλίμα αξιοπρέπειας  και η ζεστή ατμόσφαιρα σε συνδυασμό με το αξιοσημείωτα χαμηλό κόστος που χαρακτήρισαν τα φετινά  γεύματα αγάπης οφείλουν πολλά σε πολλούς. Οι ενορίες Ζωοδόχου Πηγής στις Μουρνιές και Αγίου Χριστοφόρου στη Σούδα προσέφεραν τους εξαιρετικούς χώρους των ενοριακών τους κέντρων.  Η Ένωση Οινοπαραγωγών Ρεθύμνου, οι εταιρείες  ΕΤΑΝΑΠ και ΤΕΜΕΝΙΑ και το βιβλιοπωλείο ΚΥΒΟΣ συνέβαλαν με χορηγίες. Νεαροί μουσικοί, ο Βασίλης Καλλιοντζής, λαούτο,  Νίκος Μπουρμπάκης, μαντολίνο, Μιχάλης Κουκιανάκης,                               λύρα ανέλαβαν αφιλοκερδώς  τη μουσική συμβάλλοντας στη δημιουργία χαράς και κεφιού. 
 Ιδιαίτερη όμως αναφορά οφείλεται στην εγκάρδια χειρονομία του  κ. Βασίλη Ταμπακόπουλου – ζαχαροπλαστεία και catering ΤΟ ΜΟΝΤΕΡΝΟ- , ο οποίος προσέφερε εντελώς δωρεάν  την παρασκευή των εδεσμάτων, την εξυπηρέτηση των συνδαιτημόνων,  τις βασιλόπιττες  και τα γλυκά εξασφαλίζοντας υψηλό επίπεδο στις δύο διοργανώσεις.
Σε όλους οφείλονται θερμές ευχαριστίες για την συγκινητική τους προσφορά.
Η Πρόεδρος Αμαλία Κωτσάκη και το ΔΣ της ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ από καρδιάς ευχαριστούν τους ωφελούμενους που παρευρέθηκαν, τους εργαζομένους,  και  όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση των γευμάτων αγάπης,  και εύχονται ΥΓΕΙΑ ΧΑΡΑ και ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ για το Νέο έτος 2015.
 
Φωτογραφίες από τα γεύματα
 
001  002
 
003  004
 
005  006
 
007  008