Δείτε όλα τα νέα

ΓΕΥΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ και ΚΟΠΗ ΠΙΤΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ

GEYMA 2

GEYMA 1Σε ζεστή ατμόσφαιρα, με εκλεκτά και πλούσια εδέσματα, μουσική και πολλές ευχές πραγματοποιήθηκαν και  εφέτος τα καθιερωμένα γεύματα αγάπης  τα οποία η ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ με ιδιαίτερη φροντίδα προσφέρει στους ωφελουμένους των προγραμμάτων της, «Βοήθεια στο Σπίτι»  και Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ).

Την Πέμπτη 21  και την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016 πραγματοποιήθηκαν στο ενοριακό κέντρο της Ζωοδόχου Πηγής στις Μουρνιές  γεύματα και κοπή πίττας  με την συμμετοχή των ωφελουμένων από τις περιοχές  Χανίων και  Ακρωτηρίου, Νέας Κυδωνίας, Ελευθερίου Βενιζέλου και Θερίσου καθώς και των ωφελουμένων του ΚΗΦΗ. Συνολικά και στις δύο εκδηλώσεις συμμετείχαν περί τους 450 ωφελούμενοι. Στις  εκδηλώσεις  παρευρέθησαν η  Πρόεδρος Αμαλία Κωτσάκη και εργαζόμενοι  της ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ   ενώ  εκ μέρους του Δήμου Χανίων παρευρέθη ο  αντιδήμαρχος Μανώλης Κεμεσίδης  και ο δημοτικός σύμβουλος Μανώλης Μαυρεδάκης.

Η άρτια διοργάνωση, η απλοχεριά, η ποιότητα των εδεσμάτων,   το κλίμα αξιοπρέπειας  και η ζεστή ατμόσφαιρα σε συνδυασμό με το αξιοσημείωτα χαμηλό κόστος που χαρακτήρισαν τα φετινά  γεύματα αγάπης οφείλουν πολλά σε πολλούς. Η ενορία της  Ζωοδόχου Πηγής στις Μουρνιές  προσέφερε  τον εξαιρετικό   χώρο  του ενοριακού της  τους κέντρου.   Η Φιλαρμονική του Δήμου Χανίων προσέφερε έντεχνα τραγούδια ενώ   εθελοντές μουσικοί και ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Ζάλος»  ανέλαβαν  την παραδοσιακή   μουσική και τον χορό προσφέροντας κέφι  και ενθουσιασμό. 

 Ιδιαίτερη όμως αναφορά οφείλεται και φέτως στην εγκάρδια χειρονομία του  κ. Βασίλη Ταμπακόπουλου – ζαχαροπλαστεία και catering ΤΟ ΜΟΝΤΕΡΝΟ, ο οποίος προσέφερε εντελώς δωρεάν  την παρασκευή των εδεσμάτων, την εξυπηρέτηση των συνδαιτημόνων,  τις βασιλόπιττες  και τα γλυκά, εξασφαλίζοντας υψηλό επίπεδο στις δύο διοργανώσεις.

Σε όλους οφείλονται θερμές ευχαριστίες για την συγκινητική τους προσφορά.

Η Πρόεδρος Αμαλία Κωτσάκη και το ΔΣ της ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ από καρδιάς ευχαριστούν τους ωφελούμενους που παρευρέθηκαν, τους εργαζομένους,  και  όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση των γευμάτων αγάπης,  και εύχονται ΥΓΕΙΑ ΧΑΡΑ και ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ για το Νέο έτος 2016.